Service og montering​

Hos HP Teknik, kan vi klare alle opgaver, når det kommer til elektronisk opbygning i biler, varevogne eller lastbiler. Vi kan klare det hele på værkstedet, og visse opgaver ude af huset.​​ Vi udfører nedenstående service og montering i biler, busser, lastbiler og entreprenørmaskiner.​

Oliefyr

Vi montere oliefyr primært i varevogne og personvogne, samt reparationer og vedligehold, men kan monterer i alle former for køretøjer.​

​Forsikringsskader​

Hvis der er klippet ledninger i dit køretøj, kan vi måske hjælpe med at løse problemet. Ring til os, så kan vi se, om vi kan hjælpe.

Elektronisk opbygning​

Vi kan hjælpe med at lave el i dine køretøjer. Det er både 230V stik, USB til ladning af diverse elektriske enheder samt installation af lys på køretøjet, eller inde i kabinen.

Tyverialarmer

Hvis dit værktøj i dine køretøjer er en fristelse for tyve, ville det være smart med en god tyverialarm. Vi hjælper med at montere den.

Autoelektronik

Vi har viden omkring moderne autoelektronik. Vi ved meget om CAN-bus signaler i ledningsnettet i køretøjet, så vi altid får installeret det korrekte, så det virker fra starten.

Fremstilling af beslag

I samarbejde med en smed, laver vi beslag til dine køretøjer, hvis du f.eks. skal have påsat en tavle.

GPS​

Vi laver GPS tracking til tyveri, elektroniske kørebøger til lastbiler og dokumentation til SKAT. Vi kan også lave "normal" GPS monteringer.

Flådestyring

Udover GPS tracking, kan vi også levere en komplet flådestyringløsning, så du altid kan se, hvor dine køretøjer er henne.

Kommunikation

Hovedsageligt til byggepladser eller entreprenørmaskiner, så der kan kommunikeres mellem maskinfører.

Bilindretning

Hvis du står og skal have sat et reolsystem ind i dine varevogne, så kan vi hjælpe.

Kameraløsninger

Vi hjælper med at installere kameraer i lastbiler og busser. Det omfatter bl.a. bakkamera til overvågning eller orientering i trafikken.

Alkolås

Montering af dräger alkolås. Vi har udstyr til at kalibrere og lave service.​

​hp teknik a/s

Marsalle 17, 8700 Horsens

CVR-nummer: 33052146
+45 7020 0999
MAIL@HP-TEKNIK.DK